Wie ben ik?

about Jump2bFit

Once upon a time… ontdekte een meisje, met héél veel schoenen, de PERFECTE schoen! De Kangoo jump! Hiermee kon ze springen, lopen, dansen,… veel fun hebben en ook calorieën verbranden. Wat wil een vrouw nog meer?! Nu heeft ze het tot haar missie gemaakt om iedereen deze geweldige boots te leren kennen.

_DSC0115-cirkel web transparant

Graag wil ik iedereen deze super leuke sport leren kennen. In combinatie met een healthy lifestyle is dit echt de perfecte workout. Fun verzekerd!

Daniëlle

Jump2bFit

Persoonlijke begeleiding

Ben je iemand die geniet van de fun en het groepsgevoel dat we creëren tijdens onze lessen? Of heb je het nodig om 1 op 1 te kunnen trainen op een moment dat jou best past? Heb je voldoende aan een vooraf opgesteld voedingsschema? Of zit je agenda zo vol dat zelfs koken er eigenlijk niet meer bij kan? Wil je graag vermageren? Of gewoon wat conditie opbouwen? Leren hoe zelf gezonder te koken en eten?
Of gewoon een leuke nieuwe sportoutfit scoren in de webshop? 

Bij ons kan iedereen terecht!

We werken steeds naar persoonlijke doelen, met een programma op maat dat perfect past in jouw agenda! Begrijp ons niet verkeerd, het is echt niet nodig om in super woman te veranderen, maar we gaan je helpen om samen met jou de tijd te vinden om tijdens je drukke dag ook eens aan jezelf te denken en te werken.

Gewoon wat “ME TIME” zeg maar waardoor je je zelfzekerder, fitter, gezonder en mooier gaat voelen, daar gaan we voor!

Daniëlle Jump2bFit

Kangoo Jump

Spring jezelf in shape op de beats van de muziek! 200% FUN FUN FUN!
info
Scroll naar top